Gedetailleerde notities over Interieurreiniging

Welkom voor Nerta Holland. Nerta kan zijn een sterke speler in de car- en truckwash sector. We bieden innovatieve en sterke middelen met vanwege het reinigen en onderhouden aangaande alang de rollend materieel.

NERTA MOTOR CLEANER is ons krachtig, krachtig alkalisch reinigingsmiddel op fundering over kaliumhydroxide wegens dit ontvetten aangaande motoren en alle overige met vet en vuil besmeurde onderdelen.

Deze mogen leer onherstelbaar aantasten, dus benutten wij vanwege dit schoonmaken aangaande leer ons speciaal reinigingsproduct het leer grondig doch veilig schoonmaakt.

Beseft u dan ook ook niet exact welk pakket bij uw situatie past? Verzend het vervolgens gerust een bericht of bel. Dan voorzien we u dan ook over eerlijk raadgeving.

Een ieder zit en leeft gaarne in ons schone ruimte. Bovendien vervaardigd het niet uit of het gaat teneinde ons kantoorruimte, fabriekshal, kantine ofwel een sanitaire ruimte. Vanwege de dagelijkse of periodieke interieurreiniging aangaande uw pand bent u dan ook voor het aan het geschikte adres.

We verwijderen onder verdere vlekjes met ramen, tafels en zitbanken, vegen en moppen vloeren, legen vele duizenden prullenbakken en reinigen de personeelsruimten van de conducteur en machinist.

4 liter, prijs ieder stuk Geurige ph neutrale reiniger, op alcoholbasis Vanwege zowel interieur zodra al die harde vloeren

Na een behandeling betreffende de Valma Interieurreiniger Schuim 400ml bezit u weer ons opgeruimd interieur, in woonhuis ofwel in uw wagen. Dit middel is eenvoudig in te borstelen en af te nemen. Wees attend dat u dan ook vanwege gebruik enigszins echt schudt. Verwijder vlekken voorgoed betreffende de Valma Interieurreiniger Schuim 400ml.

Heeft u dan ook vragen of wilt u dan ook telefonisch een afspraak maken? Neem vervolgens contact betreffende ons op. We opweg helpen u dan ook gaarne!

Neutrale superfrisse reiniger op basis betreffende citronellaolie wegens alle waterbestendige oppverlakken, harde vloeren, en ruimten welke behalve de dagelijkse hygiene tevens ons frisse geur kunnen benutten. Maskeert de geur met rook en huisdieren.

Iedere keer als 1e op een hoogte betreffende andere producten, koopjes en verdere! Schrijf je nu in wegens de nieuwsbrief!

De medewerkers bestaan fanatiek en gedreven. click here Een goede mate van verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandigheid en juiste communicatieve eigenschappen bestaan kenmerkend voor een medewerkers welke wij op de projecten inzetten.

Behalve stoffen bekleding reinigen we ook leren stoelen met uw wagen. De lederen stoelen hebben ons speciale verpleging nodig, huishoudschoonmaakmiddelen bestaan helemaal niet passend vanwege dit reinigen betreffende leder.

Doordat wij qua omvang een overzichtelijk beurs zijn en een platte organisatiestructuur hanteren kunnen wij snel inspelen op de wensen van onze klanten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *